Hannesfodklinik

Velkommen til Hanne's Fodklinik

Kære gæst.
Vi - Hanne, Mie og Mai - Mor og to døtre - vil gerne byde dig velkommen til Hanne's Fodklinik.
Hos os er du i centrum og vi vil gøre alt for at du føler dig godt tilpas - både her og i klinikken. Så læn dig godt tilrette og se hvad vi kan tilbyde dig, så får du mulighed for at opleve velvære, der kan mærkes.

Forårstilbud

Vi er i forårshumør, og derfor har du nu muligheden for at købe den lækre Tempur topmadras á værdi 5999 kr. og få en gratis tempur original pude á værdi 799 kr. med oveni købet.
Der vil være mulighed for at låne sættet inden endeligt køb i 7 dage.
Læs om tempurs fantastiske egenskaber under webshoppen.

Gratis fodanalyse

Undersøgelsen varer ca. 15 min., hvor vi laver en fod/led analyse og guider i forhold til evt. problematikker. Fodanalysen kræver tidsbestilling, så skulle dette have vakt din interesse, så ring til klinikken på 98546543 og bestil en tid.
 
 

Nyheder...

 
Læs vores nye FAQ.
 
Vi har fået lavet vores helt egen FAQ, med de forskellige og mest sete problemstillinger som vi oplever i klinikken. Du kan her læse om, hvorfor problemerne opstår og hvad du kan gøre for at afhjælpe det.
 
God fornøjelse.
 
 
 
 
 
Kontakt:
 
Hanne's Fodklinik
V/ Hanne Højbjerg Kristensen
Sygeplejerske og læge eks. fodplejer
Fuglevænget 4, Klejtrup
9500 Hobro
 
Tlf: 98546543 - 21746143
E-mail: hannesfodklinik@jubii.dk
CVR nr:26617588
Åbningstid: Mandag- torsdag fra kl. 8-16 efter aftale 
Telefontid: 8.00-16.00, Mandag - Torsdag
Facebook: Hanne's Fodklinik

Ved udeblivelse:

Da vores tid er ligeså kostbar som jeres, skal der meldes afbud til enhver form for behandling, såletest, måltagning inkl. udebehandlinger osv. senest 4 timer før aftalt tidspunkt. Hvis ikke, vil der blive pålagt et gebyr.Hanne's Fodklinik | Fuglevænget 4, Klejtrup, 9500 Hobro - Danmark | Tlf.: 98546543